tirsdag 27. mars 2007

Malangshytta 9-11. mars

Tromsø jeger og fiskerforening har 6 hytter spredt rundt i Troms. Disse hyttene kan lånes av medlemmer mot 40 kr natta. Vanvittig billig, og veldig flotte hytter! Se www.tjf.no for en nærmere beskrivelse av hyttene. Vi har til nå vært på Elvestua, Molnes og Straumshytta. Denne helga satte vi kursen mot Malangen for å ta inn på Malangshytta som er merket som en rød firkant nederst på kartet under.



Legg merke til navnet på vannet som ligger ved hytta: "Ytre Fiskelausvatn". Hvem er det egentlig som reiser på fisketur til et vann som bærer et navn som så til de grader indikerer at det ikke finnes fisk her? Optimister fisker i sånne vann. Det skulle nå riktignok være bra med fisk her, men det så vi lite til. Noe fangst ble det nå likevel, men det var ikke nok til å berge middagen til 8 personer.


Området ligger like ved det mye omtalte Mauken skytefelt. Her bombes det og skytes det med tungt skyts over en lav sko. Ca 8000 natosoldater hadde invadert Troms denne uka og det var stor aktivitet i området. Helikoptere, beltevogne, tanks og snøscootere durte jevnt og trutt rundt og kriget voldsomt. Til tross for min fortid som sivilarbeider, må jeg innrømme at det så ganske artig ut, men jeg har også en sterk følelse av at mange av guttan som kjørte forbi oss i bråkete beltevogner der vi lå og pilket godtkunne tenkt seg å bytte plass.



Noe bilder fra helga:








Ingen kommentarer: